Recepció, bejelentkezés:
+36-20-266-91-01

 
   
 

"Számunkra a legfontosabb a pácienseink önbizalmának és életvidám viselkedésének erősítése és megtartása az általunk kínált orvosi szolgáltatásokon keresztül."

Életünk során, de főleg a gyermekkorban sajnos kisebb-nagyobb balesetek, sérülések érhetnek bennünket, esetleg műtéti beavatkozásokon esünk át, amelyek nyomai lehet, hogy később felnőttként zavarnak bennünket és szeretnénk javítani a testünket ért változásokon.

Mind férfiaknál, mind nőknél lehetnek veleszületett, vagy életünk során kialakult kisebb-nagyobb alaki eltérések, a terhesség és a szülés során a nők teste változáson megy át, melyek korrekciójára a jelen orvostudomány alapján általában minimális kockázattal lehet segíteni.

Egyes plasztikai és esztétikai beavatkozások kiinduló pontjai lehetnek bizonyos életmód változtatásnak, amely után megfelelő életvitellel megtarthatjuk az általunk optimálisnak tartott formát.

Tapasztalatunk az, hogy a sikeres beavatkozások után a betegek önbizalma visszatér és környezetük is érzékeli az életvidám viselkedést, pozitív kisugárzást.

ugrás az oldal tetejére ^

Mellplasztika | előtte - utána Szemhéjplasztika | előtte - utána Hasplasztika | előtte - utána Zsírleszívás | előtte - utána Orrplasztika | előtte - utána